10-till-1-listan

Jag lånar också listan som Carro gjorde idag!

10 saker jag gör varje dag

Duschar, klär på mig, går på WC (no shit Sherlock), sjunger, säger Åh Gud eller jag dör (om du aldrig hört mig säga det har du inte umgåtts mycket med mig), kollar Facebook, snapchat, instagram, Plague, bloggar, dricker kaffe, funderar på vad jag ska göra åt mitt hår, funderar vad jag ska göra med mitt liv (lol), snörvlar (kronisk snuva, jee).

9 senaste meningarna från fb-chatten (jag gör som Sandra här och sätter bara första meningen från de senaste 9 annars blir det bara tyska :D men nu ser det ut som att jag bara pratar med mig själv…)

Thorben: Wieso kannst du nicht kommen?

Jag skrev: Snart ses vi! Puss <3

Jag skrev: Awesome! :)

Paula: jaa så småningom 😃 förbereder lite höhö ;O

Emma: Moikkis! Hei tultiinkin nyt yllättäen mökille yhdeks yöks, että jos olet täällä niin vois treffaa? 😊

Jag skrev: Skrämmande 😂😂

Jag skrev: Hahah, ja antog de 😉 😙😙

En jag sålde kläder på pryltorget åt: Tack själv ;)

Tinja: Jauuu :)

8 smeknamn jag haft genom tiderna

Memma, Memmis, Memmus, Emmis, Ems, Mems, Lillis, Maffe (mina kompisar tyckte det var skitroligt att hitta på ett smeknamn till mitt andra namn, Mafalda)

7 serier jag sett

Jag är skitdålig på att se slut serier! Vet inte om jag nånsin sett en hel serie, men Desperate Housewives såg jag åtminstone de flesta avsnitten ända till slut. Grey’s Anatomy har jag följt nästan alla år, samma med Prison Break då nån gång för länge sen och ER då jag fick börja se på det :D House, Mentalist och Criminal Minds följde jag också ganska länge, men annars har jag bara sett nu och då olika serier. Herregud, det blev sju! :D

6 vänner jag tänker på ofta men talar med mer sällan

Sof, Krippen, Nora, Frille, Anna, Becky.

5 saker jag gjort på fyllan

Pratat för mycket, textat människor jag inte borde, gått hem typ 6,5 km för jag tyckte det var för dyrt att ta tåg, textat min kämppis då vi båda var hemma, lekt keppikännit då jag hade nackstöd. Ibland är jag inte förvånad att jag skadar mig mycket, men nacken mådde bra då så ingen skada skedd då, hehe…

4 husdjur jag haft

Min syster och min bror? Näe, men vi har aldrig haft husdjur…

3 gånger jag ångrat något jag gjort

Då jag varnades för att lita på en typ, men ändå ville tro att hen brydde sig om mig, att jag inte skrev till mina två vänner innan de dog (nej, man kan inte gå runt och vara rädd för att nån ska dö hela tiden, men jag ångrar det nu då jag inte längre kan skriva eller ringa), att jag tvättade min Dame Jeanne i duschen… Resultatet var en hand som skars upp. (Klicka här och här för mer detaljer).

 

Handen var snygg efter operationen…

 

2 senaste gåvorna jag fått

Fick en bok av pappa, men annars kanske mina födispresenter i maj var de senaste gåvorna..? Jag har ungefär världens sämsta minne så ta inte illa upp om jag glömt att jag fått en gåva av dig. Ber om ursäkt på förhand i så fall.

1 sak jag älskar att göra

Sjunga! Om jag mår bra sjunger jag, så om jag sjunger mycket, så mår jag oftast bra och tvärtom också tror jag, dvs ju mer jag sjunger desto bättre mår jag. :)

2 reaktioner på ”10-till-1-listan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s