Vila i frid

Samma höst jag flyttade till Helsingfors dog en vän i en trafikolycka. Igår hände samma sak igen. Meddelandet jag fick igår var nästan identiskt med det jag fick för tre och ett halvt år sedan och alla gamla sår revs upp igen.

Varför dör unga människor? Jag förstår inte och vill inte förstå. Jag vill inte tro på att jag aldrig ser dem igen och vill inte tänka tanken att vi inte kommer att bli gamla tillsammans. Jag kan bara hoppas att de är på en bra plats nu, men de är definitivt inte på en bättre plats, de borde ju vara här med oss fortfarande.

Vila i frid. <3

Nån kan tycka att det är fel att skriva om det så här nära, men vet ni vad? För mig hjälper det att få ut tankarna och skriva av mig och skrivande är mitt sätt att hantera sorgen. Jag hoppas också att nån annan kanske känner igen sig i tankarna. Jag vill komma ihåg de fina personer de var och skriver därför gärna om dem för att minnas.

 

10 reaktioner på ”Vila i frid

  1. Voj nej, styrkekramar åt dig! Dom säger visst att en gång är ingen gång men i det här fallet är redan en gång alldeles för mycket och fler en det ska man definitivt inte behöva uppleva! Styrkekramar åt dig samtidigt som jag själviskt nog gläds av att denhär gången vara lyckligt ovetamde av detaljerna.

    • Jo, det här önskar jag nog ingen. Det jobbigaste är nog det att alla gamla minnen rivs upp och jag inser igen att jag aldrig behandlat den sorgen ordentligt.

  2. Beklagar sorgen :( Får ångest bara av tanken att förlora någon nära.. Senast jag fick uppleva det var då jag var 12.. Kan bara hoppas att jag slipper såna hemskheter under lång tid framöver också..

    • Jag har tidigare tänkt att jag haft tur som inte förlorat nån nära, men nu har då två stycken alltför unga lämnat världen på samma sätt inom lite för kort tid så man blir ju rädd. Jag skulle så önska att ingen ung person någonsin skulle behöva dö!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s