Funderingar

Förra lördagen träffade jag grundaren till ratata, Karin, i Karis där hon föreläste för ett gäng scouter medan vi deltog i ledardagar där. Pratade om ratata och att jag håller på och flyttar därifrån och det känns lite bättre nu i alla fall. Jag har haft lite dåligt samvete för att jag ”överger” ratata, men samtidigt så vill jag ju välja ett bloggverktyg som fungerar för mig och då behöver jag något som jag kan blogga snabbt och lätt på också i farten. Därför blev det nu wordpress och jag funderar om jag till och med vill satsa så mycket att jag köper ett domän åt mig, men det får jag fundera på lite och ni får följa med på resan. :)

Min gamla ratatablogg får jag tyvärr inte flyttad hit, men vill ni kika in där finns länken i spalten till höger, eller så kan ni klicka här.

2 reaktioner på ”Funderingar

  1. Hej från en annan som haft dåligt samvete pga flytt från ratata, men efter några veckor på WP o typ endast mobilbloggande (det finns en app!), ångrar jag inte mitt beslut alls! Tommix tipsade i kommentarsfältet på mitt sista inlägg på Ratata om nån app som eventuellt kunde flytta gamla inlägg. Har inte testat ännu…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s